annonsering på google 2


Search Engine Marketing

Marknadsföring sökmotorer, eller SEM, är en av de mest effektiva sätten att utöka sin verksamhet i en alltmer konkurrensutsatt marknad. Med miljontals företag där ute alla kämpar för ögonen, har det aldrig varit viktigare att annonsera på nätet, och marknadsföring via sökmotorer är det mest effektiva sättet att marknadsföra dina produkter och utveckla din verksamhet.

EN ÖVERSIKT

Sökmotormarknadsföring är det praxis att marknadsföra ett företag med hjälp av betalda annonser som visas på sökmotorn sidor (SERPS eller). Annonsörer bjuder på sökord som användare av tjänster som Google och Bing kan ange att söka efter specifika produkter eller tjänster, vilket ger annonsören möjlighet att få sina annonser visas bredvid resultaten av dessa sökfrågor.

Dessa annonser ofta känd under termen betala per klick annonser kommer i en mängd olika format. Vissa är små textbaserade annonser, medan andra, såsom produktannonser (annonser shopping) är mer visuella annonser och baseras på produkter som ger konsumenterna möjlighet att visa viktig information på ett ögonblick, som priset.

Den största styrkan i marknadsföring via sökmotorer är att det ger annonsörerna möjlighet att sätta sina annonser för motiverade kunder som är beredda att köpa vid rätt tidpunkt. Inget annat reklammedium kan göra detta, så att marknadsföring via sökmotorer är så effektiv och en otroligt kraftfullt sätt att utveckla din verksamhet.

Nyckelord: FOUNDATION Search Engine Marketing

Nyckelord är grunden för marknadsföring via sökmotorer. Som användare ange sökord (som en del av sökfrågor) i sökmotorer för att hitta vad de vill, inte vara förvånade över att sökord utgör grunden för marknadsföring via sökmotorer och reklam strategi.

nyckelord

Innan du kan välja vilka sökord som ska användas i marknadsföringskampanjer sökmotor bör göra en grundlig undersökning som en del av förvaltningsstrategi sökord.

Först måste du identifiera de sökord som är relevanta för din verksamhet och potentiella kunder är benägna att använda när de söker efter dina produkter och tjänster. Ett sätt att åstadkomma detta är genom sökord verktyg.

Skriv bara in ett sökord som är relevanta för ditt företag eller tjänst och se förslag på relaterade sökord som kan ligga till grund för flera marknadsföringskampanjer sökmotor.

Förutom att hjälpa dig att hitta sökord där du ska bjuda, kan omfattande sökord forskning också hjälpa dig att identifiera negativa sökord: sökord som ska undantas från dina kampanjer. Negativa sökord finns inga villkor med negativa konnotationer, men irrelevanta termer som är mycket osannolikt att resultera i omvandlingar. Till exempel, om du säljer glass, kanske du vill utesluta sökordet “glass recept” eftersom det är osannolikt att användarna ser glassrecept vill köpa din produkt.

Detta koncept kallas sökinnebörd eller sannolikheten för att en sökning slutföra ett köp eller annan önskad åtgärd efter att ha sökt efter en viss tid. Några nyckelord anses hög kommersiellt syfte, eller en stark indikation på att sökmotorn vill köpa något. Exempel på sökord höga kommersiellt syfte är:

köpa

Rabatt (er)

erbjudanden

shipping

Auktion notering i sökmotorer

En av de mest bestående missuppfattningar om marknadsföring via sökmotorer är att den som har den största reklambudget vinner. Även om en större reklambudget kan vara fördelaktigt, särskilt när de riktar mycket konkurrenskraftiga sökord är det långt ifrån en förutsättning för framgång med marknadsföring via sökmotorer. Detta beror på att alla annonser går igenom en process som kallas annonsauktion innan de visas tillsammans med sökresultaten. Vid tillämpningen av denna diskussion kommer vi att fokusera på annonsauktionen i Google AdWords.

Hur auktionen ANNOUNCEMENTS

Annonsauktionen process sker varje gång någon går in i en sökfråga på Google. För att delta i annonsauktionen, annonsörer identifiera sökord som de vill lägga bud och fastställa hur mycket du är villig att betala (per klick) för att annonserna ska visas tillsammans med resultaten i samband med dessa sökord. Om Google fastställer att de sökord de bjuda på ingår i sökfrågan från en användare kommer dina annonser i annonsauktionen.

Hur annonser “vinna” annonsauktionen

Inte alla annonser kommer att visas i varje sökning. Detta beror på att annonsauktionen tar hänsyn till en mängd olika faktorer för att avgöra placeringen av annonser på resultat och eftersom inte alla sökord har tillräckligt kommersiellt syfte att motivera visningen av annonser bredvid resultaten. Men de två viktigaste faktorerna Google utvärderas som en del av annonsauktionen är ditt maxbud och kvaliteten på dina annonser.

Den högsta bud är det högsta belopp du angav att du är villig att betala för ett klick. Kvalitetsresultatet är ett mått baserat på den övergripande kvaliteten på din annons. Google beräknar dessa mått på annons auktionen för att bestämma annonsplacering. Resultatet av denna beräkning kallas annonsrankning.

VIKTEN AV kvalitet

Eftersom kvalitetsnivån i Google AdWords har halva annonsrankningen är en av de viktigaste mått där leverantörer kan fokusera. Hög kvalitet betyg kan hjälpa dig att uppnå bättre annonsposition till en lägre kostnad, eftersom Google gynnar annonser som är mycket relevanta för användarfrågor.

Om du vill veta mer besök:

Search Marketing

Hur betala per klick

SEO


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “annonsering på google